Uitgelekt: dit is de nieuwe 4K Chromecast Ultra

Dat we op 4 oktober de Pixel-smartphones zullen zien tijdens de Google aankondiging was al bekend. Er gingen echter ook berichten rond over andere apparaten, zoals de nieuwe 4K Chromecast Ultra. Deze mediastick is nu uitgelekt; en zo ziet hij eruit.

Chromecast Ultra

Op 4 oktober, volgende week woensdag, zullen we verschillende nieuwe producten gaan zien van Google. De geruchten en berichten gaan in ieder geval al flink rond en ook vandaag is dat niet anders. Google zal volgende week woensdag de nieuwe Chromecast Ultra presenteren, die zojuist is uitgelekt op het internet.

Chromecast Ultra

Opvallend is dat het ‘G’ beeldmerk van Google op de Chromecast Ultra te zien is. De nieuwste generatie Chromecast ondersteunt een resolutie van maximaal 4K. Het apparaatje moet rond de 60 dollar/euro gaan kosten en dat is bijna het dubbele van de vorige generaties. De reden is dat de hardware aangepast is om dermate hoge resoluties te kunnen verwerken.

4 oktober

Als we de berichten mogen geloven zal de nieuwe Chromecast Ultra naast de huidige tweede generatie Chromecast verkocht worden. Op 4 oktober gaan we het allemaal zien. Naast de nieuwe mediaspeler en de Pixel-smartphones gaan we hier ook meer zien van Google Home en komt Google naar verwachting met een eigen WiFi-router. De prijzen van de verschillende producten zijn van het weekend al uitgelekt.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel