Prijzen Google Home en Chromecast Ultra opgedoken

Op 4 oktober kondigt Google naast Pixel smartphones nog veel meer producten aan. Die dag maken we waarschijnlijk kennis met de Chromecast Ultra en Google Home. Van beide producten zijn de prijzen nu online verschenen.

Wat kost de Chromecast Ultra?

De Chromecast Ultra is de opvolger van de Chromecast 2 die op 4 oktober geïntroduceerd zal worden. Wie in het bezit is van een 4K-televisie kan met de Chromecast Ultra ook daadwerkelijk iedere pixel volledig benutten. Ook zou volgens een tip aan Androidpolice de Chromecast Ultra HDR beelden ondersteunen. Voor de Chromecast Ultra zal de adviesprijs op 69 dollar liggen, vermoedelijk zal dit ook de euro prijs worden.

Google Home

Google Home werd afgelopen mei aangekondigd op het Google I/O evenement. Dit slimme apparaat kan je overal assistentie verlenen en taken voor je uitvoeren. Wil je bijvoorbeeld wat muziek in je huiskamer dan kun je aan Google Home vragen om wat muziek te starten. Ook het afspelen van video’s op je televisie behoort tot de mogelijkheden. Het prijskaartje voor deze handige assistent bedraagt 129 dollar, of dit device naar Nederland of België komt is nog niet duidelijk.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel