Google opent preview-programma voor Chromecast: als eerste nieuwe functies

Google start een preview-programma voor bezitters van de Google Chromecast. Het beta-programma geeft je als eerste toegang tot de nieuwste firmware met de nieuwste functies. Wij vertellen je hoe je je aan kunt melden.

Chromecast test-programma

Google geeft je de mogelijkheid om je aan te melden voor het testprogramma voor de Google Chromecast. Het zogenoemde Preview Programma laat je als eerste de nieuwste firmware installeren en zo toegang te krijgen tot mogelijke nieuwe functies.

Chromecast Preview Program

Je kunt je via de Chromecast-app je aanmelden voor het ‘Preview Program’. Je gaat vervolgens naar ‘apparaatinstellingen’ en daar kan de functie ‘Preview-programma’ gekozen worden. Hier op de redactie was de functie niet zichtbaar. Dit heeft volgens Google ermee te maken dat er geen nieuwe testers geaccepteerd worden. Degenen met een Chromecast (1e generatie), Chromecast en Chromecast Audio kunnen deelnemen aan het beta-programma.

Chromecast Preview Program

Mocht je de Chromecast app nog niet op je smartphone hebben staan, dan kan je de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Google Home
Google Home
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel