Pokémon Go past EX Raid Battles aan na feedback

Sinds dit jaar kun je in Pokémon Go deelnemen aan een EX Raid Battle. Dit zijn grote gevechten van ongeveer twintig spelers waarbij je het samen opneemt tegen één sterke Pokémon. Niantic, de ontwikkelaar van de game, heeft de EX Raid Battles nu aangepast na feedback van spelers.

Aanpassingen aan Raid Battles

De ontwikkelaar verandert de Raid Battles op basis van feedback van spelers die zij de afgelopen maanden hebben ontvangen. EX Raid Battles zullen voortaan plaats vinden bij populaire Gyms en gesponsorde locaties. Heb je vaker deelgenomen aan EX Raid Battles of heb je al veel gym badges verzameld dan is de kans groter dat je deel kunt nemen aan een EX Raid Battle.

Pokémon Go raid battle

Daarnaast zullen EX Raid Battles gestart worden op het moment dat de gym erg populair is. Wanneer een EX Raid Battle geannuleerd wordt ontvangen de spelers alsnog stardust en premium raid passes. Naast de veranderingen voor de EX Raid Battles zijn er ook een aantal wijzigingen aangebracht in de normale Raid Battles.

Bij normale Raid Battles ontvangen spelers nu Golden Razz Berries bij het voltooien van een gevecht. Het aantal potions en revives die je ontvangt bij het voltooien van een battle zal dalen, maar de kwaliteit van de potions gaat omhoog. De kans op een Technical Machine (TM) zal groter worden bij Tier 3 Raid Battles. Ongeacht of je wint of verliest ontvang je stardust bij een Raid Battle.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel