Pokémon Playhouse app uitgebracht speciaal voor kleuters

Pokémon Playhouse is een nieuwe applicatie in de Pokémon franchise die zich speciaal richt op de leeftijdscategorie 3 tot 5 jarigen. De Pokémon Company wil jonge kinderen op een speelse manier kennis laten maken met de wereld van Pokémon.

Pokémon Playhouse

In de Pokémon Playhouse maak je kennis met de wereld van Pokémon en ontmoet je diverse Pokémon monsters. Het Playhouse bestaat uit meerdere locaties en gebieden waarin Pokémon verschijnen. Elke locatie biedt een nieuwe uitdaging of leuke activiteiten voor jonge Pokémon fans. Daarnaast worden er verschillende verhalen verteld over Pokémon.

Wanneer je de app voor het eerst opstart ontvang je een Pokémon ei, hoe meer activiteiten je hebt voltooid hoe sneller het ei zal openbarsten. Voor alle activiteiten in Pokémon Playhouse zijn geen reken of leesvaardigheden benodigd. Wel is de applicatie volledig in het Engels, wat misschien een extra uitdaging kan zijn. De Pokémon Company benadrukt dat de applicatie geen persoonlijke gegevens verzamelt en dat er geen in-app aankopen zijn.

De Pokémon Playhouse applicatie is gratis verkrijgbaar voor diverse platformen, de Android versie is te downloaden via de Google Play Store.

Pokémon Playhouse
Pokémon Playhouse
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel