Pokémon Trading Card Game Online officieel uitgebracht voor Android tablets

De Pokémon Trading Card Game Online heeft de beta status achter zich gelaten en is nu officieel uitgegeven voor Android. Pokémon viert dit jaar haar 20ste  verjaardag en brengt naast het ruilkaartenspel voor Android eind dit jaar ook Pokémon Sun en Moon uit.

Pokémon Trading Card Game Online

De Pokémon Trading Card Game Online is de online variant op de inmiddels al 20 jaar oude papieren variant. Oefen eerst een rondje tegen de computer voordat je online een Pokémon battle begint om het spel onder de knie te krijgen. Door veel te spelen ontgrendel je meer kaarten en bouw je je eigen unieke deck.

Pokémon Trading Card Game Online

De kaarten zelf zijn in het Engels maar de rest van de interface is in de Nederlandse taal beschikbaar. Voor de game is wel een internetverbinding vereist en ben je in het bezit van een Pokémon Trainer Club account dan worden je kaarten gesynchroniseerd tussen je desktop en tablet.

Pokémon Trading Card Game Online

Pokémon Trading Card Game Online is alleen beschikbaar voor Android tablets in de Google Play Store. Via onderstaande button kun je Pokémon TCG Online meteen downloaden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel