Pokémon Go breidt beta-test uit naar twee nieuwe landen

Pokémon Go is het grote project waar Niantic Labs, maker van de succesvolle Ingress game, op dit moment aan werkt. Niantic heeft bekend gemaakt de beta-test van Pokémon Go uit te breiden naar twee nieuwe landen.

Pokémon Go naar nieuw gebied

In Japan wordt Pokémon Go al ruim een maand getest door een selecte groep spelers, zij mogen echter niets naar buiten brengen over de game. Toch lijkt de test in Japan succesvol want Niantic gaat de test uitbreiden naar twee nieuwe landen; Australië en Nieuw-Zeeland. In deze twee landen kan men zich vanaf nu opgeven voor de gesloten beta-test.

Pokemon Go game

Wanneer Pokémon Go precies naar Europa komt is tot op heden niet bekend, wel weten we dat dit nog dit jaar gaat zijn. Pokémon Go is een “Real world game” waarbij een virtuele wereld in de echte wereld wordt getoond. De game maakt gebruik van je huidige locatie en geeft je de mogelijkheid tot het vangen en trainen van Pokémon. Om bijvoorbeeld water Pokémon te kunnen vangen moet je je in de buurt van een zee of rivier bevinden. Ook kun je gevechten aangaan samen met een team in een Pokémon Gym.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel