ChessTastic: een uitgebreid schaakspel in Material Design

Schaken in Material Design, dat is mogelijk met de app ChessTastic. De game is te vinden in de Google Play Store en is helemaal gratis te downloaden. Of je nou in je eentje of met iemand anders wilt schaken, met ChessTastic is het geen probleem.

ChessTastic

In de Play Store is een vrij nieuwe schaak-game voor Android uitgebracht. Het gaat om de app ‘ChessTastic’ die zich momenteel in beta bevindt. De applicatie is modern aangekleed met Material Design en geeft je de keuze uit verschillende themakleuren. Je kunt zelf tegen de computer spelen of tegen je vriend of vriendin. Een andere keuze is om twee computers tegen elkaar te laten spelen en zo te kijken hoe zij hun zetten doen. Je kunt ook een PGN inladen, dit is een schaaknotatie die is opgeslagen.

Opvallend aan ChessTastic is dat je acties ongedaan kunt maken. Daarnaast is het mogelijk om de zetten te kopiëren en te plakken op je klembord. Ook kan je het bord bewerken door een stuk ergens anders neer te zetten op het bord. Binnenkort zal de applicatie uitgebreid worden met multiplayer-ondersteuning zodat je via internet tegen iemand kunt spelen.

Downloaden

Ook schaken in Material Design? Download ChessTastic gratis uit de Play Store via onderstaande button.

ChessTastic™  Beta
ChessTastic™  Beta
Ontwikkelaar: AVIJIT GHOSH
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel