Politie app 2.4.0: persoonlijker en nieuw design na update

De politie app van de Nederlandse politie heeft een update gekregen naar versie 2.4.0 in de Google Play Store. Met de nieuwste versie van de applicatie is de toepassing voorzien van een vernieuwde interface en is de app persoonlijker geworden. Je kunt bijvoorbeeld voortaan sneller het nieuws uit je omgeving vinden.

Politie app

De Nederlandse Politie heeft een update uitgebracht voor de Politie app. Deze update brengt een nieuwe interface met een verbeterde vormgeving waardoor de app prettiger is in het bedienen. Daarnaast is versie 2.4.0 van de politie app persoonlijker geworden en blijf je sneller op de hoogte van de gebeurtenissen in je eigen regio.

Politie app

Vanaf nu is het mogelijk om meerdere voorkeurslocaties in te geven. Zo kan je niet alleen de berichten rondom je huisadres in de applicatie laten tonen, maar ook op de hoogte blijven van gebeurtenissen rondom je werk of school.

Per ingestelde locatie vind je verschillende interessante informatie, met natuurlijk de nieuwsberichten. Daarbij krijg je ook de ‘gezocht’ en ‘vermist’ berichten te zien, samen met de politiebureau’s in de buurt. Bij iedere ingestelde locatie krijg je ook de wijkagent(en) te zien die actief zijn in de gekozen regio. Je ziet daarbij hoe je hem of haar kunt bereiken en je krijgt de Twitter-feed van de wijkagent te zien.

Via de politie-app kan je ook de landelijke artikelen bijhouden en kan je push-notificaties inschakelen. Wanneer deze functie is ingeschakeld krijg je een melding als er belangrijke berichten zijn, zoals een Amber Alert. Tot slot kan je via het meldformulier een melding maken bij de politie, waarbij er geen sprake is van spoed.

Downloaden

De politie app kan je gratis uit de Google Play Store downloaden via onderstaande button.

Politie
Politie
Ontwikkelaar: Nationale Politie
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel