Politie app is uitgekleed na update: minder functies, wel sneller melden

De Nederlandse Politie heeft een update uitgebracht voor de Android-versie van de Politie app. De applicatie is met de update toch wel flink veranderd. Dit zien we niet alleen terug in de vormgeving, maar ook in de functionaliteit.

Politie app 3.0

In de Google Play Store is een update verschenen voor de Politie app. De app krijgt met de nieuwe update een reeks verbeteringen en vooral veranderingen en dat valt niet direct in goede smaak. Via de applicatie kun je niet langer meer het nieuws uit je buurt bekijken. Ook informatie over lopende zaken is niet meer inzichtelijk via de Politie app.

Politie app 3.0

Het is met de nieuwe versie wel mogelijk gemaakt om snel een melding te doen bij de Politie. Met de functie ‘Melden’ moet het volgens de politie eenvoudiger worden om informatie te geven aan de politie. Vanaf nu is het ook mogelijk om verkopersgegevens te checken. Dit is handig als je met iemand zaken wilt doen via een webshop of een handelssite zoals Marktplaats. Voordat je iets tweedehands koopt, kun je ook via de Politie app kijken of het niet als gestolen geregistreerd staat. Dit zijn gelijk ook de enige functies in de app.

Politie
Politie
Ontwikkelaar: Nationale Politie
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel