Poollie lanceert sociale WK voetbalpool-app

Poollie heeft vandaag een Android-app uitgebracht voor het WK voetbal. De applicatie richt zich helemaal op het voorspellen van de voetbaluitslagen tijdens het WK 2014 in Brazilië.

Nog iets minder dan een maand te gaan en het wereldkampioenschap voetbal gaat van start in Brazilië. De applicatie Poollie speelt hier slim op in en heeft voor zowel iOS als Android een applicatie uitgebracht om samen met vrienden te spelen.

Poollie WK Voetbal Android

In Poollie kunnen alle uitslagen van de wedstrijden die gespeeld worden tijdens het WK, voorspeld worden. Poollie maakt vervolgens een speelschema, met daarbij je eigen uitslagen. Poollie geeft de mogelijkheid om vrienden, familie en collega’s uit te nodigen voor je pool en zo de strijd met elkaar aan te gaan. Je blijft via Poollie uiteraard ook op de hoogte van (live-)voetbalwedstrijden en uitslagen.

Poollie WK Voetbal Android

Ook is het mogelijk om je eigen voorspellingen, live tussenstanden en uitslagen te delen via Facebook en Twitter. Poollie weet te melden dat totdat het WK voetbal begint, de applicatie nog met meer extra’s uit zal breiden. De uitslagen die je eerder hebt ingegeven kunnen voordat de wedstrijd begint nog aangepast worden. Naast een app voor Apple iOS en Android zal binnenkort ook een applicatie voor Windows Phone uitgebracht worden.

Het Nederlandstalige Poollie is 34MB groot en werkt op Android-toestellen met Android 4.0 en hoger. Poollie is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel