Arjen Lubach lanceert PosterToaster app: maak je eigen verkiezingsposter

In het programma Zondag met Lubach heeft Arjen Lubach een nieuwe app aangekondigd; PosterToaster. Bij de vorige verkiezingen had de televisiemaker al een dikke hit te pakken met de app Kamergotchi.

PosterToaster app

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018 heeft televisiemaker de PosterToaster app aangekondigd. De applicatie laat iedereen een eigen verkiezingsposter maken waarmee je stemmen kunt winnen. Op basis van een aantal vragen doorloop je de stappen en verschijnt even later je eigen verkiezingsposter.

Bij het bekijken van je eigen verkiezingsposter kun je aangeven of je hem perfect vindt. Vind je dat niet, dan kun je een nieuwe maken. Je kunt ook de posters die andere hebben gemaakt met Poster Toaster bekijken en deze ‘liken’.

Arjen Lubach wist in februari vorig jaar te scoren met de Kamergotchi app. Met dit spel kon je een lijsttrekker verzorgen. Deze app werd honderdduizenden keren gedownload en is nog steeds beschikbaar. De PosterToaster app is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

PosterToaster
PosterToaster
Ontwikkelaar: VPROnl
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel