Prijs Nexus 5X duikt onder 300 euro

De Nexus 5X is al enige tijd in de winkels te vinden maar voor wie de prijs een probleem was, kan deze nu aanschaffen voor minder dan 300 euro. Daarmee is het toestel bijna 200 euro goedkoper dan de introductieprijs, de Nexus 5X krijgt voorlopig alle veiligheidsupdates vanuit Google en biedt de originele Android omgeving.

LG Nexus 5X daalt in prijs

De Nexus 5X daalt al geruime tijd in prijs, in januari dit jaar zakte de prijs van dit toestel ook al naar 400 euro. Nu is de prijs van deze interessante smartphone nog verder gedaald naar 293 euro. Daarmee plaatst het zich qua prijs in de onderste regionen van het midden-segment. Voor dat bedrag krijg je een smartphone met uitstekende specificaties, vingerafdrukscanner en een prima camera. Wil je meer informatie over de Nexus 5X dan kun je onze Nexus 5X review lezen.

Nexus 5X

Nexus telefoons en tablets worden door Google voorzien van de meest recente veiligheidsupdates maar ook krijgen de meeste devices een upgrade naar nieuwe Android-versies. De Nexus 5X is de derde Nexus-smartphone die LG heeft gefabriceerd voor Google. Specificaties en prijzen van dit toestel vind je op onze toestelpagina! Daar zie je precies waar het toestel het goedkoopste is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel