Prijzen uitgelekt van nieuwe Galaxy S10 Lite en Note 10 Lite

De prijzen van twee nieuwe Samsung-toestellen zijn uitgelekt. Een Slowaakse website deelt de prijskaartjes van de Galaxy Note 10 Lite en Galaxy S10 Lite.

Galaxy S10 Lite en Note 10 Lite prijzen

Komende week zullen we naar verwachting de nieuwe Samsung Galaxy A-serie gaan zien. De fabrikant zal dan meerdere nieuwe smartphones presenteren. Het is nog even afwachten wat we precies gaan zien. De Samsung Galaxy A91 zou uitgebracht worden als Galaxy S10 Lite in verschillende landen, de Galaxy A81 zou uitgebracht worden als Galaxy Note 10 Lite. Welke namen de smartphones in Nederland krijgen en of ze hier ook uitgebracht worden is niet bekend.

Samsung Galaxy A71 render

Volgens de Slowaakse retailer gaat de Samsung Galaxy S10 Lite voor een bedrag van 669 euro over de toonbank. Samsung bracht de Galaxy S10e uit voor een bedrag van 749 euro. De Lite moet dus goedkoper worden bij release. De Galaxy Note 10 Lite zal een prijskaartje krijgen van 609 euro.

Naast de S10 Lite (A91) en Note 10 Lite (A81) zullen we naar verwachting ook de Galaxy A51 en A71 gaan zien. Hiervan doken eerder al renders op. De Galaxy A71 zou over de toonbank gaan voor 469 euro en voor de A51 moet 375 euro neergelegd worden.

Het is nog wel even afwachten of de smartphones ook naar ons land komen. Aangezien de huidige toestellen wel naar ons land zijn gekomen, verwachten we deze ook in ons land.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 358,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel