Ontwikkelaar brengt wallpaper-app uit voor punch-hole in Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 is voorzien van een punch-hole, een opening voor de front-camera. Er verschenen eerder al wallpapers, maar nu is er ook een heuse app vol speciale achtergronden.

Galaxy S10 wallpaper-app

De Nederlandse ontwikkelaar Chainfire heeft verschillende bekende apps op zijn naam staan, waaronder SuperSU, een applicatie die gebruikt kan worden voor het rooten van je smartphone. De developer heeft nu een speciale applicatie uitgebracht die een extra fun-factor toevoegt aan je Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e.

Hidey Hole Galaxy S10 wallpaper app

Het is de Hidey Hole app, een toepassing die speciaal voor de Galaxy S10-serie toestellen is uitgebracht. Er wordt op een speelse manier gebruik gemaakt van de punch-hole, de opening in het beeldscherm voor de front-camera. We schreven eerder al over Galaxy S10 wallpapers; denk aan Minions, een robot en vele anderen.

In deze applicatie vind je verschillende wallpapers voor je S10-toestel. Daarbij kun je verschillende opties aanpassen. Denk aan de helderheid en het contrast. De Android-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Leestip: Samsung Galaxy S10, S10e en S10+: de beste hoesjes, cases en accessoires

Hidey Hole (Wallpapers for Gal
Hidey Hole (Wallpapers for Gal
Ontwikkelaar: Chainfire
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel