Quickest Quiz app: meespelen met de snelste quiz van Nederland

De Nederlandse televisie is weer een quizshow rijker, op NPO3 gaat Jan Versteegh je kennis testen in een razendsnelle quiz. De Quickest Quiz speel je via de app tegen de BN’ers in de studio en je familie en vrienden thuis.

Quickest Quiz

De Quickest Quiz is een nieuwe quiz die dagelijks om 19:25 uur op NPO3 te zien zal zijn. Jan Versteegh presenteert de Quickest Quiz waarin snel nadenken een absolute must zal zijn. De drie rondes in de Quickest Quiz duren elk één minuut dus wees geconcentreerd en voorbereid op vragen zoals; Kunnen penguins ijsberen? Is een pinda een vrucht?

Quickest Quiz app

In iedere aflevering nemen twee BN’er koppels het tegen elkaar op maar ook thuis kun je meespelen met de Quickest Quiz. Door de Quickest Quiz app te downloaden voor je smartphone of tablet speel je vanaf de bank mee met deze snelle quiz.

Let wel op dat het meespelen alleen mogelijk is tijdens de live uitzending en niet bij bijvoorbeeld programma gemist. Voor iPhone is er helaas nog geen app beschikbaar, deze zal later worden uitgebracht. Je kunt de Quickest Quiz app van de BNNVARA vinden in de Google Play Store.

NPO 3
NPO 3
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel