Het Geluid op Qmusic: speel het nu via Google Assistent

Vanaf 1 augustus kun je het radiospel ‘Het Geluid’ weer spelen bij radiostation Qmusic. Voor het zover is, kun je nu al aan de slag met Het Geluid via Google Assistent.

Het Geluid met de Google Assistent

De Google Assistent zit boordevol mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld praten met DroidApp en direct vragen om het laatste nieuws, maar ook radiostation Qmusic werkt nu met de slimme assistent van Google. Mattie en Marieke, DJ’s bij Qmusic en tevens nu quizmasters, leiden je door het verslavende spel.

Wanneer je zegt ‘Ok Google of Hey Google; praat met het geluid van Qmusic’ kun je direct aan de slag met het spel. Ook kun je hiervoor handmatig de Google Assistent starten of natuurlijk het spel spelen via Google Home. Je kunt hiermee je oren vast trainen en bevat alle opgaven uit de historie van bijna vijftien jaar ‘Het Geluid’. Je kunt antwoorden op het geluid, of een van de drie opties kiezen door erop te tikken.

Leestip: Google Assistent: alle commando’s die het leven wat makkelijker maken

Het Geluid qmusic google assistent

Het Geluid

Op 1 augustus begint de echte show weer op Qmusic. Hierbij kun je ieder uur meespelen met het spel, waarbij je een geluid moet raden. Uit het verleden weten we dat dit soms een ingewikkelde opdracht kan zijn. Als eerst wordt er gestart met een prijzengeld van 2,500 euro. Ieder fout antwoord verhoogt dit bedrag met 100 euro.

Google Assistent
Google Assistent
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel