QuickPic keert terug naar Play Store; en is de slechtste update ooit

Sinds QuickPic is overgenomen door Cheetah Mobile klagen gebruikers steen en been over de app. Enige tijd geleden verdween de populaire galerij-app uit de Play Store; maar nu is hij terug. En hoe.

QuickPic terug in Play Store

De ontwikkelaars van Cheetah Mobile hebben de populaire galerij-app QuickPic terug in de Play Store geplaatst. Voor 2015 was de applicatie enorm populair met veel lovende recensies. Dat veranderde toen de app in dat jaar overgenomen werd door het beruchte Cheetah Mobile. De app werd volgestopt met kwaadaardige advertenties en spyware; en werd de app eind 2018 uit de Play Store verwijderd.

Zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven is de applicatie nu terug in de Google Play Store. Echter is dat bij de gebruikers die de update hebben ontvangen niet onopgemerkt gebleven. De applicatie is nog slechter dan ooit tevoren, zit vol advertenties en vol met bugs.

QuickPic recensies

Gebruikers geven aan dat het onmogelijk is een video af te spelen, er zijn vele crashes, neemt veel geheugen in en foto’s worden lang niet allemaal getoond. Tevens hebben veel gebruikers geen toegang (meer) tot hun afbeeldingen waarvan een back-up is gemaakt.

Aangezien de reputatie van Cheetah Mobile ook al totaal niet positief is, raden we je aan deze applicatie links te laten liggen. Op zoek naar een alternatief? We hebben zes toffe galerij-apps op een rij gezet.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel