QuickPic 4.6.0 krijgt nieuwe naam en gratis 1000GB online opslag (+ APK)

Eind augustus werd bekend dat de populaire fotogalerij-app QuickPic over werd genomen door de beruchte partij Cheetah Mobile. Deze partij staat er om bekend om applicaties vol te proppen met reclame. Vandaag is QuickPic 4.6.0 uitgebracht, waarbij de eerste elementen van de overname zichtbaar zijn.

QuickPic 4.6.0

QuicPic 4.6.0 is verschenen. De update van vandaag is de eerste update sinds de overname door Cheetah Mobile, eind augustus. De overname riep veel negatieve aandacht op voor de applicatie, maar teruggedraaid zal de overname niet worden. In QuickPic 4.6.0 zijn de eerste signalen zichtbaar van de overname, waarmee de ontwikkelaar toch weer het enthousiasme wil terugzien van QuickPic-gebruikers.

CM QuickPic

De naam van de applicatie is als eerste veranderd naar CM QuickPic. Hierbij staat de afkorting CM voor Cheetah Mobile, een afkorting die we in de rest van de apps van het bedrijf ook tegenkomen. Bij het openen van de vernieuwde QuickPic app krijgt de gebruiker de mogelijkheid om te profiteren van 1000GB online opslagruimte. Op deze manier is het mogelijk om je foto’s te backuppen.

CM QuickPic

Echter kan niet iedereen zich vinden in het privacy-beleid van de nieuwe ontwikkelaar. De vraag is dus nog of veel mensen de online opslag willen gebruiken. Mede omdat voor het gebruik van de online opslagruimte een Cheetah Mobile account aangemaakt dient te worden.

CM QuickPic

De update voor QuickPic zal naar verwachting binnenkort worden uitgerold in de Google Play Store. Mocht je nu al graag de nieuwe versie willen hebben, download dan hier de QuickPic 4.6.0 APK.

Bekijk ook: Dit zijn de 5 beste galerij-apps voor Android (inclusief alternatieven voor QuickPic)

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel