Radio 10 app vernieuwd: luisteren naar diverse stations en verbeteringen

Radio 10 heeft de Android-app vernieuwd. De nieuwe Radio 10 app laat je direct luisteren naar het radiostation en geeft toegang tot nieuwe functies.

Nieuwe Radio 10 app

De Radio 10 app heeft een update gekregen naar versie 5.0. En deze komt als geroepen. De app kreeg negatieve recensies omdat je het menu met instellingen in moest duiken om de eerdere versie af te kunnen sluiten. Dat is nu niet langer meer nodig en de app kent verschillende andere verbeteringen.

Radio 10 app

Wanneer je de app na de update voor het eerst start, krijg je een video te zien met grappige woordspelingen van Gerard Ekdom en Jeroen Nieuwenhuize. Eenmaal bekeken kun je direct luisteren naar Radio 10. Onderin beeld vind je de opties binnen de app, hiervoor hoef je dus niet meer gebruik te maken van een zijmenu.

Je kunt niet alleen naar Radio 10 luisteren, maar ook naar de verschillende themakanalen. Denk aan non-stop, Top 4000, Love Songs, Number 1 en de beste hits uit 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Natuurlijk kun je vanuit de app ook direct een (gratis) appje sturen naar de studio. Tevens vind je onderin beeld een snelkoppeling naar de acties van Radio 10.

De nieuwe Radio 10 app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Radio 10
Radio 10
Ontwikkelaar: Talpa Network B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel