Mijn Radio NL: een volledige radio-app met ondersteuning voor Chromecast

De Mijn Radio Nederland app is met meer dan 300 Nederlandse radiostations een erg volledige radio app. Deze heeft zelfs volledige Bluetooth integratie met je auto, maar ook ondersteuning met onder andere de Chromecast.

Mijn Radio NL app

Als je opzoek bent naar een radio-app met een hoop keuze en snelheid dan is de Mijn Radio NL app ideaal. Met meer dan 300 Nederlandse radiozenders tot je beschikking heb je voor ieder moment wel iets passends. Wat mij meteen opviel is dat het wisselen tussen zenders lekker snel gaat, je hoeft dus niet op een lange buffertijd te wachten.

Mijn Radio NL app

De app heeft ondersteuning voor: Chromecast en Android Auto. Maar ook heeft het volledige Bluetooth integratie met je auto waardoor je ook de mogelijkheid hebt om tussen de stations te wisselen via de knoppen op het stuur en lees je informatie af via het display in de auto. Dit vereist wel Bluetooth Audio en AVRCP ondersteuning. In de gratis versie zit er wel een tijdlimiet aan de verschillende ondersteuningen.

Mijn Radio NL app

De Mijn Radio NL app verbruikt weinig gegevens en accuvermogen. Boven het radio logo is ook te zien hoeveel data er wordt verbruikt. Verder zijn er nog verschillende instellingen zoals het onthouden van het laatste kanaal, het toevoegen van een station aan favorieten en programma- en album-art bij erkende zenders.

Mijn Radio Nederland app

Als je geen tijdslimieten wilt en geen advertenties dan kan je voor €3,99 overstappen naar de pro versie. Luister je overigens graag naar Noorse, Zweedse, Deense of IJslandse zenders, dan heeft de ontwikkelaar hier ook een app voor.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel