Malhaar: een mooie en uitgebreide muziek-app met radio

Het is misschien een beetje een vreemde naam, maar Malhaar is een bijzonder fijne muziek-applicatie. Als je regelmatig muziek via je smartphone luistert, dan zou je deze fijne applicatie eens moeten proberen. Daarnaast kan Malhaar gebruikt worden om naar de radio te luisteren of om podcasts te beluisteren.

Malhaar

Malhaar bevindt zich nog in een bèta fase, je kunt je als tester aanmelden en vervolgens de applicatie downloaden uit de Google Play Store. Dit betekent dat er nog bugs in kunnen zitten waardoor de applicatie nog niet optimaal werkt. Ik ben nog geen bug tegengekomen, de applicatie werkt erg prettig en is voorzien van voldoende functies.

Zo heeft de Malhaar een eenvoudige equalizer waarmee je onder andere de bass kunt aanpassen. Je kunt ook nieuwe muziek ontdekken of radio luisteren. In de toekomst wordt het ook mogelijk om podcasts te beluisteren. Vanzelfsprekend kun je ook gewoon je eigen muziek luisteren die je op je smartphone hebt gezet.

Downloaden

Zoals gezegd kun je Malhaar op dit moment alleen proberen als je je aanmeldt als tester. Je kunt je hier aanmelden als tester.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel