Simple Radio app geeft toegang tot meer dan 30.000 radiostations

Ben je veel onderweg en luister je graag muziek, maar heb je wel genoeg van het luisteren naar steeds hetzelfde MP3’tje? Dan is Simple Radio misschien iets voor jou. Deze applicatie biedt je de mogelijkheid om naar je favoriete radiostation te luisteren, zonder overbodige poespas.

Simple Radio

Simple Radio is een applicatie die precies doet wat zijn naam zegt. Met een zeer eenvoudige interface kan je je favoriete radiostation opzoeken in een lijst of met de zoekfunctie vinden. Er is een aanbod van meer dan 30,000 stations. Je kan de naam van het station zoeken maar ook op genre is het mogelijk je favoriete station te vinden. Om later je radiostation makkelijk terug te kunnen vinden, kan je ze vervolgens als favoriet opslaan waarna ze in een andere tab weer terug te vinden zijn. Bediening vindt plaats in de app zelf of via het taakbeheer. Ook is er de mogelijkheid om dit op het vergrendelscherm te doen.

Sleep timer

Simple Radio heeft ook de mogelijkheid om een timer in te stellen zodat je ook voor het slapen gaan nog kan genieten van je favoriete radiostation zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij de hele nacht blijft draaien. Met de sleep timer wordt de muziek automatisch na een bepaalde tijd uitgeschakeld.

Downloaden

Simple Radio is voorzien van in-app reclame zodat je hem gratis kunt gebruiken met beperkte functionaliteit. Wil je geen reclame en ook de sleep timer graag gebruiken, dan kan je via een in-app aankoop van €3,29 upgraden naar de pro versie.

Simple Radio - Live AM/FM
Simple Radio - Live AM/FM
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel