TuneIn Radio 12.9: Chromecast-ondersteuning en Material Design

De applicatie TuneIn Radio heeft een aardige update ontvangen zojuist. In de nieuwste versie van de applicatie waarmee je online naar vrijwel alle nationale en internationale radiozenders kunt luisteren is ondersteuning toegevoegd voor de Chromecast. Daarnaast is de vormgeving gemoderniseerd met Material Design.

tunein radio 12.9

In de Play Store is zojuist een aardige update verschenen voor de radio-app TuneIn Radio. Met TuneIn kan je wereldwijd naar internationale en nationale radiozenders luisteren. Hiervoor maakt de applicatie gebruik van een internetverbinding. Met de versie die vandaag is verschenen, TuneIn Radio 12.9 is de lijst met mogelijkheden weer wat langer gemaakt.

tunein 12.9
Links: oud, Rechts: nieuw

In de TuneIn Radio app is het nu mogelijk om content te streamen van je telefoon naar de Google Chromecast. Hierdoor kan je voortaan ook je vrienden laten luisteren naar je favoriete radiozender. Ook is de vormgeving van de applicatie ietwat aangepast, met het Material Design. De turquoise kleur in de applicatie blijft.

TuneIn kreeg in mei van dit jaar een grote update waarbij de vormgeving op de schop werd gegooid. Toen werd ook de nieuwe strategie van TuneIn Radio bekend gemaakt. Het moest meer sociaal worden. Je kan in TuneIn anderen volgen en updates lezen van zowel radiostations als van de gebruikers. In juni werd bekend dat TuneIn ondersteuning zou gaan krijgen voor de Chromecast.

TuneIn Radio 12.9 is vanaf nu gratis te downloaden uit de Google Play Store.

TuneIn Radio: Sport & FM radio
TuneIn Radio: Sport & FM radio
Ontwikkelaar: TuneIn Inc
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel