TuneIn Radio lanceert grote update; dienst wordt sociaal netwerk

TuneIn Radio lanceert vandaag een grote update, TuneIn Radio 12.0, met een nieuw platform. De dienst waarmee duizenden radiostations van over de hele wereld beluisterd kunnen worden gooit het over een andere boeg. TuneIn zal zich voortzetten als soort van sociaal netwerk.

tunein radio 12.0 android update

TuneIn heeft vandaag een grote update uitgebracht; TuneIn Radio 12.0. TuneIn heeft naar eigen zeggen 50 miljoen actieve gebruikers per maand. TuneIn wil met een nieuw platform en de nieuwe plannen, muziekliefhebbers met elkaar verbinden en zo nieuwe muziek laten ontdekken.

tunein radio 12.0 android update

In de nieuwe versie van TuneIn kunnen muziekliefhebbers elkaar volgen en muziek met elkaar delen. De gebruiker van TuneIn beschikt over een eigen profielpagina met een live-feed, waar op ook tracks gedeeld kunnen worden, die je op dat moment luistert. De live-feed geeft je inzicht in updates van radiostations, shows en gebruikers die je volgt.

In de ontdekken-functie kan je nieuwe radiostations ontdekken, die in andere landen populair zijn bij gebruikers van TuneIn.

tunein radio 12.0 android update       tunein radio 12.0 android update

TuneIn heeft de Android-applicatie een update gegeven met een vernieuwde look en uitstraling. Een gebruiker kan zich nu abonneren op podcasts of shows. TuneIn geeft vanaf nu ook suggesties voor radiostations, die passen bij de eerder beluisterde stations.

TuneIn lanceert vandaag de update, die inmiddels al is te vinden in de Google Play Store. De applicatie kan gratis gedownload worden. Voor het verwijderen van de advertenties is er ook TuneIn Radio Pro.

Lees ook

Reageer op dit artikel