Reddit geeft mobiele app voor Android flinke visuele update

Het populaire discussieplatform Reddit heeft haar eigen applicaties een update gegeven. In de applicatie zijn tal van nieuwe functies te vinden, een aantal functies komen helaas nog niet naar Android.

Reddit app met mod functies

In deze update heeft Reddit onder andere gekeken naar hoe zij beheerders van subreddits kunnen helpen bij het beheren van reacties. Op basis van de feedback heeft Reddit een aantal handige tools ingebouwd waarmee moderators ook onderweg op hun smartphone de content kunnen beheren. Zo is de Mod Queue beschikbaar waarmee in één keer meerdere reacties goed of afgekeurd kunnen worden.

Reddit app update

Voor gewone Reddit gebruikers zijn er ook een aantal nieuwe functies in de officiële app. De theater modus is daar een van. Via deze modus wil Reddit visuele content meer laten opvallen. Hierdoor worden de foto’s en video’s in een community in groot formaat getoond. Nieuw is ook het kunnen toekennen van flair, een type bericht, via de mobiele app. Het snel kunnen lezen van alle top comments is nu ook beschikbaar voor Android, eerder zat deze functie alleen in de iOS app.

Verder heeft Reddit een reeks aan nieuwe trofeeën toegevoegd die je verdient bij bepaalde mijlpalen op de site. De update is nu beschikbaar in de Google Play Store.

Reddit
Reddit
Ontwikkelaar: reddit Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel