Reddit heeft eindelijk een officiële Android app

Discussieplatform Reddit heeft eindelijk een eigen officiële Android applicatie uitgebracht. Voor Reddit waren er tot nu toe alleen apps gemaakt door fans en ontwikkelaars buiten het platform. Wie snel gebruik maakt van deze nieuwe Reddit app krijgt van Reddit een leuk presentje!

Officiële Reddit app

Begin dit jaar werd de beta-versie van de Reddit applicatie uitgebracht en nu is de applicatie officieel uitgebracht. Naast het ontdekken van allerlei nieuwe web content valt er in de app meer te beleven. Zo kun je in discussie treden met andere Redditers over de meest uiteenlopende onderwerpen. Via een Inbox zie je meteen reacties op je eigen berichten.

Reddit app

Natuurlijk draait het op Reddit ook om het delen van informatie, links, video’s en afbeeldingen, middels de Reddit app kan dit heel gemakkelijk. Ook kun je via de applicatie nieuwe communities ontdekken. Mocht je graag gebruik maken van een donker thema dan kan dit aangepast worden in de app. Reddit belooft dat er in de toekomst meer thema’s toegevoegd worden aan de app.

Reddit app

Wie nog deze week gebruik gaat maken van de officiële Reddit app, krijgt van het platform drie maanden Reddit Gold als bedankje. De Reddit app is gratis te downloaden via Google Play.

Reddit
Reddit
Ontwikkelaar: reddit Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel