Reddit opent aanmelding voor beta-test officiële Reddit-app

Voor het platform Reddit zijn er een reeks zogenoemde ’third party apps’ beschikbaar voor Android, een eigen Reddit-app ontbreekt vooralsnog. Echter zal dit snel veranderen want Reddit heeft bekend gemaakt dat je vanaf vandaag je kunt aanmelden als beta-tester voor de Android-app van Reddit.

Reddit app voor Android

Reddit komt officieel met een eigen Android-app. Voor Apple iOS was er al langere tijd een eigen applicatie, maar voor Android waren we aangewezen op apps van derden. Eerder besparen we bijvoorbeeld de app Slide for Reddit, een gratis, strak uitziende applicatie met veel mogelijkheden. Een eigen applicatie van Reddit is nu in ontwikkeling en binnenkort zal de eerste beta-versie van de Reddit app uitgebracht gaan worden. Dit zal binnen één a twee maanden zijn.

Reddit app beta Android

Vanaf vandaag kan je je aanmelden als beta-tester. De inschrijving voor het testen kan gedaan worden tot 18 december, daarna sluit de aanmelding. Wanneer je het formulier hebt ingevuld zal Reddit een selectie maken voor de testgroep. Behoor je tot de testers, dan krijg je daar uiteraard bericht van. Een definitieve lanceerdatum voor de publieke Reddit-app voor Android is nog niet bekend gemaakt. Je kunt je hier aanmelden voor de Reddit beta-test.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel