Huawei P8: aanmelding geopend voor Android 6.0 Marshmallow beta-test

Huawei is achter de schermen bezig met het ontwikkelen van Android 6.0 Marshmallow voor de Huawei P8. Vanaf nu kunnen bezitters van de Huawei P8 zich aanmelden voor de beta-test zodat je de nieuwste functies al eerder kunt gebruiken.

Huawei P8 Marshmallow

Huawei heeft de inschrijving geopend voor de beta-test van Android 6.0 Marshmallow voor de Huawei P8. Vanaf vandaag kunnen bezitters van dit toestel zich aanmelden om de software-updates te ontvangen. Zoals gezegd gaat het hier om een beta-test en kunnen er in de zogenoemde builds nog wel enkele bugs zitten.

Huawei P8

Volgende week, op 11 december, zal Huawei de eerste testversie uitsturen voor de P8. Ook Huawei-dochter Honor begint rond deze datum met het verspreiden van de eerste Marshmallow beta-test voor de Honor 7. Naar verwachting zal in februari de publieke uitrol starten van de definitieve Android 6.0 Marshmallow update voor de Huawei P8. Je kunt je aanmelden voor de beta-test via dit formulier.

De Huawei P8 is een uitgebreide smartphone waarover we in onze Huawei P8 review al erg enthousiast waren. Het toestel is voorzien van een krachtige processor, een 5,2 inch display en een perfecte camera die ook in omgevingen met minder licht unieke plaatjes weet te schieten. Op dit moment is er een cashback-actie voor de Huawei P8, waardoor de smartphone nog goedkoper is.

Via onderstaande button kan je de smartphone-pagina vinden van de Huawei P8 met alle prijzen, specificaties en het gerelateerde nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel