RedRoom app klaar voor The Voice of Holland 2017: met Thuiscoach en meer

The Voice of Holland 2017 staat op het punt van beginnen en bekend is dat er een aantal dingen veranderen. Waaronder de onderdelen, de vormgeving en nog meer. De TVOH RedRoom app is nu helemaal klaar voor seizoen 2017.

RedRoom app

De RedRoom app is bijgewerkt met een update zodat je de applicatie kunt gebruiken tijdens het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Vanavond, vrijdag 20 oktober, begint het achtse seizoen van de zangwedstrijd.

In de applicatie vind je het laatste nieuws terug rondom de deelnemers. Daarbij kun je de optredens terugkijken en een aantal zelfs in virtual reality (VR) middels een VR-bril aanschouwen. Met de Vocal Sessions krijg je tips om je zogenoemde ‘vocal skills’ naar een hoger niveau te tillen.

Thuiscoach

De Thuiscoach app is ook in de applicatie te vinden. Je kunt hier zowel tijdens de uitzending als doordeweeks in aangeven van welke deelnemers je verwacht dat zij doorgaan. Tijdens de uitzending kun je op de rode knop drukken voor een artiest en als het ware meespelen met de coaches.

Wanneer je ingelogd bent met je Voice account en meespeelt met de Thuiscoach dan kun je prijzen winnen. Denk bijvoorbeeld aan de Samsung Galaxy S8.

Thuiscoach TVOH 2017

TVOH 2017

Het 8e seizoen van The Voice of Holland is in een aantal opzichten veranderd. Er is als eerst een nieuw decor en staan de familie en vrienden van een deelnemer dichterbij het podium. In plaats van zes auditierondes zijn er dat vanaf nu zeven en het aantal battles bestaat uit vier afleveringen (voorheen drie). Ook het aantal liveshows gaat terug van 6 naar 4 afleveringen. De coaches dit jaar zijn Anouk, Sanne (Miss Montreal), Ali B en Waylon.

De eerste aflevering van TVOH 2017 staat gepland voor vanavond, vrijdag 20 september om 20:30 op RTL 4. De finale van The Voice of Holland zal in februari plaatsvinden. De app kun je gratis downloaden via onderstaande button.

The voice of Holland app
The voice of Holland app
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel