Render toont prototype nieuwe Android Wear smartwatches van Google

Google werkt aan twee nieuwe smartwatches onder de codenamen Angelfish en Swordfish. Over deze slimme horloges is nog weinig bekend maar er is nu een render van een prototype online verschenen die een goede indruk geeft van wat we kunnen verwachten.

Zijn dit Google’s nieuwe smartwatches?

De collega’s van het Amerikaanse AndroidPolice hebben op basis van nieuwe informatie een render gemaakt. Om de privacy van de bron te beschermen is het originele materiaal niet gedeeld. Toch is het mogelijk dat Google in de tussentijd het ontwerp heeft aangepast aangezien het hier een prototype betreft. Aan de linkerkant zien we de grote Angelfish smartwatch en rechts het kleinere broertje, de Swordfish.

Google Angelfish en Swordfish

De smartwatch met codenaam Angelfish aan de linkerzijde heeft geen ondersteuning voor Google’s MODE bandjes. De Swordfish aan de rechterzijde ondersteunt wel deze stijlvolle bandjes. Qua specificaties is de Angelfish het meest uitgebreid met onder andere ondersteuning voor 4G en GPS terwijl de Swordfish watch het zonder deze snufjes moet doen. Informatie over de specificaties van deze wearables druppelde al eerder naar buiten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel