Rijden de Treinen 3.0: geweldige OV-app krijgt enorme update

Voor degenen die met regelmaat met de trein reizen, zijn er verschillende handige apps beschikbaar. De Rijden de Treinen app is er daar één van. De update naar versie 3.0 brengt een compleet nieuw design en veel nieuwe functies.

Rijden de Treinen 3.0

Als je regelmatig gebruik maakt van de trein, moet je zeker eens de Rijden de Treinen app proberen. Met de update naar versie 3.0 heeft de applicatie een compleet vernieuwd design meegekregen. Hierdoor oogt de toepassing een stuk strakker en werkt alles nog vloeiender.

Naast de visuele wijzigingen heeft de ontwikkelaar de app ook van veel nieuwe opties voorzien. Voortaan kan je de prijzen opvragen via de reisplanner. Daarnaast vind je in Rijden de Treinen 3.0 verbeterde ritdetails, kan je ritten en vertrektijden opslaan zodat je die later sneller terug kunt vinden en kan je de rijrichting aanpassen.

Een andere nieuwe functie is om in de app te zoeken op ritnummer. Ook zijn er een groot aantal andere verbeteringen doorgevoerd die de Rijden de Treinen app nog beter maken. De ontwikkelaars hebben er een mooie update van gemaakt. In de screenshots kan je een voorproefje krijgen van de app.

Downloaden

Rijden de Treinen 3.0 is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Daarnaast is de app vrij van advertenties.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel