Rituals app geeft je rust met meditaties

Winkelketen Rituals heeft een update uitgebracht voor de Android-app. Vanaf nu moet de app rust en orde creëren. Dit doet de app met verschillende meditaties die vanaf nu te vinden zijn in de app.

Rituals app

Rituals bracht in november vorig jaar de eigen Rituals app uit. Nu is de app van Rituals voorzien van een update waarbij een aantal functies zijn toegevoegd. Mediteren is nu mogelijk met de Rituals-app. Volgens het bedrijf moet dit voor meer betekenisvolle momenten gaan zorgen.

Rituals mediteren app

In de Rituals app kan je nu mediteren leren op drie verschillende manieren. Je kan je lichaam, geest en ‘om in het moment’ trainen door te mediteren. Volgens Rituals zeg je hiermee stress gedag in vijf minuten. Ook moet je je voortaan beter kunnen focussen en blijf je in balans. De reden dat Rituals deze functies heeft toegevoegd is omdat er elke seconde miljoenen afleidingen op de loer liggen.

Rituals mediteren app

Je kan kiezen uit een meditatie van 5, 10, 15 of 20 minuten. Aan de hand van gesproken instructies moet je weer helemaal tot rust komen. Met ‘body’ kan je de spanning uit je lichaam laten verdwijnen. Met ‘geest’ breng je je hoofd tot rust en laat je je gedachten en zorgen gaan en met ‘in het moment’ kan je de kracht ontdekken van het nu.

Rituals mediteren app

De update van de Rituals app kan je downloaden via onderstaande button.

Rituals
Rituals
Ontwikkelaar: Rituals Cosmetics
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel