Runtastic Pro: uitgebreide sport-app tijdelijk voor €0,10 in Play Store

Uit de Google Play Store kan je nu de fitness- en sport-app Runtastic Pro met veel korting downloaden. Dankzij deze aanbieding kan je het jaar goed beginnen. Met Runtastic Pro kan je je prestaties en beweging nauwkeurig bijhouden. De Pro-versie biedt een aantal extra’s in vergelijking met de gratis versie.

Runtastic Pro voor €0,10

Heb je het goede voornemen om meer te gaan bewegen? Dan mag de app Runtastic Pro niet op je smartphone ontbreken. Via deze applicatie hou je de bewegingen en prestaties bij van jezelf. Tijdens het hardlopen kan je audio-feedback krijgen zodat je alles uit je rondje sporten kunt halen. Daarnaast kunnen vrienden je live volgen tijdens het sporten en is er een persoonlijk dagboek met workouts, statistieken en grafieken.

runtastic pro

In de Runtastic Pro app kan je ook routes maken, bewaren en zoeken. Via de Google Maps kaarten in de app kan je de gelopen routes bekijken en natuurlijk kan je de strijd aangaan met jezelf, of juist tegen je vrienden. Je kunt doelen instellen, prestaties eventueel handmatig invoeren en genieten van je favoriete muziek dankzij integratie van bijvoorbeeld Spotify en Google Play Music.

De ontwikkelaars van Runtastic hebben de app van alle gemakken voorzien. Er is namelijk ook uitgebreide ondersteuning voor de smartwatch (Android Wear). Gegevens kunnen gesynchroniseerd worden met MyFitnessPal en Google Fit. Maar Runtastic Pro bevat nog veel en veel meer mogelijkheden.

Je kunt Runtastic niet alleen gebruiken voor tijdens het hardlopen. De app kan ook overweg met fietsen, joggen, wandelen en andere bezigheden.

Korting

Tijdelijk is de app afgeprijsd naar 0,10 eurocent in de Play Store. Normaal bedraagt de prijs 4,99 euro. Je kunt Runtastic Pro uit de Play Store downloaden via onderstaande button.

Bekijk ook: De 8 beste hardloop-apps voor Android

Runtastic Hardlooptracker en Fitnesscoach met gps
Runtastic Hardlooptracker en Fitnesscoach met gps
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel