S Health heet nu Samsung Health: binnenkort een dokter raadplegen via app?

Samsung heeft de naam van haar gezondheids- en fitness applicatie S Health veranderd in Samsung Health. Tegelijkertijd introduceerde de smartphonefabrikant ook een aantal nieuwe functies in de applicatie, waaronder het raadplegen van een echte dokter.

Samsung Health

Samsung Health, zo heet de applicatie S Health nu in de Play Store en waarschijnlijk ook op je telefoon. Maar naast de naamswijziging zijn er een aantal nieuwe mogelijkheden opgenomen in de app. Amerikaanse gebruikers kunnen nu via Samsung Health online een afspraak maken met een doktor over allerlei medische klachten. Hierbij start je een videoconversatie op het door jou gekozen tijdstip. De functie moet de drempel om met problemen naar de dokter te gaan verlagen. Het is wel de vraag of deze functie ook wordt uitgebreid naar andere landen.

Samsung Health dokter

Er zijn zes nieuwe soorten gezondheidsapparaten toegevoegd bij de accessoires in de app. Verder kun je nu een eigen tempo instellen die past bij je doelen en uithoudingsvermogen. Samsung heeft de applicatie stabieler gemaakt door het oplossen van allerlei bugs. Je vindt Samsung Health in de Google Play Store op dezelfde locatie als het oude S Health.

Samsung Health
Samsung Health
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel