Samsung voegt 13 eigen patches aan beveiligingsupdate december toe

Diverse fabrikanten zijn bezig met het optimaliseren van de nieuwste beveiligingsupdate voor Android. Ook Samsung, waarvan nu bekend is geworden dat het zelf ook nog 13 patches aan de update toevoegt. Deze moeten de beveiliging nog beter waarborgen.

Samsung met patches voor december

Google gaf begin deze week de nieuwste beveiligingsupdate december 2019 vrij voor Android. Hierbij heeft het bedrijf zo’n 44 kwetsbaarheden in het besturingssysteem aangepakt. Samsung heeft voor de officiële vrijgave al verschillende toestellen van de nieuwe update voorzien, maar licht nu ook haar eigen patches toe. Bovenop de patches van Google heeft Samsung zelf nog 13 toevoegingen gedaan.

Samsung Galaxy Note 9 Pen UP

Hoewel ze niet allemaal worden uitgeschreven, vanwege de kwetsbaarheid, komen we van een aantal patches wel de details te weten. Er was een kwetsbaarheid waarbij zonder dat het toestel ontgrendeld was, toch op een bepaalde manier de achtergrond van de telefoon zichtbaar was. Andere patches hebben onder andere betrekking op het vergrendelscherm, het maken van verbindingen met nieuwe Bluetooth apparaten vanaf het lockscreen en nog enkele andere patches.

De patches van Samsung komen dus bovenop die van Google zelf. In de komende tijd zullen meer toestellen de update krijgen. Krijg jij de update op je Samsung, dan horen we dat graag, samen met een screenshot, via de mail.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 356,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel