Samsung deelt eigen details over patches beveiligingsupdate november 2018

Samsung zal verschillende toestellen voorzien van de nieuwste beveiligingsupdate, die van november 2018. Waar Google zelf al tientallen patches heeft toegevoegd, heeft nu ook Samsung zelf bekend gemaakt welke patches gedicht worden.

Samsung met beveiligingsupdate november

Begin deze week heeft Google de nieuwste Android security-patch vrijgegeven voor het mobiele besturingssysteem; beveiligingsupdate november 2018. Hiermee waren 36 kwetsbaarheden gedicht en deze update is beschikbaar gesteld aan fabrikanten om deze te optimaliseren voor hun toestellen. Zo ook aan Samsung, die nog een paar extra patches toevoegt ter verbetering van de beveiliging.

Samsung Galaxy S9 usb

Samsung dicht met de patch van november nog eens 29 kwetsbaarheden voor haar Galaxy’s. Hiervan zijn er een aantal specifiek voor Samsung apps en de Experience-skin bedoeld. Denk aan een kwetsbaarheid in de notificaties, die betrekking had op de ‘standalone Dex’ modus. Deze functie komen we tegen op de Galaxy Note 9 en de Galaxy Tab S4. Ook zijn er nog enkele andere verbeteringen doorgevoerd in de beveiliging.

Samsung zal de update voor verschillende toestellen beschikbaar stellen. Zodra er een update beschikbaar is, laten we je dit natuurlijk weten! Heb je zelf de update van november ontvangen op je toestel, dan horen we dat graag van je (samen met een screenshot).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel