Samsung smartphone met Android Go, krijgt toch eigen Experience UX skin

Samsung zou volgens eerdere berichten werken aan een eigen Android Go-toestel. Dit is een toestel met minder krachtige hardware. Waar eerder vanuit werd gegaan dat dergelijke toestellen de pure Android-ervaring zouden bieden, lijkt Samsung de eigen Experience UX toe te passen.

Experience UX op Android Go-toestel van Samsung

Samsung legt over Android doorgaans haar eigen laag; Experience UX. Eerder dook het bericht op dat Samsung achter de schermen bezig is met de Galaxy J2. Dit toestel zou uitgebracht worden als Android Go-toestel; een smartphone dus met niet al te krachtige hardware, maar voldoende voor basisgebruik. Hoewel Google niet eist dat de pure Android-interface wordt geboden, was dit tot nu toe doorgaans wel het geval bij Android Go-toestellen.

Samsung Android Go Experience UX

Volgens anonieme bronnen die foto’s hebben gedeeld, wil Samsung haar Android Go-toestel voorzien van haar eigen Experience skin. De smartphone zal overigens wel geleverd worden met de Go-versies van apps, zoals we die kennen van Google.

Samsung Android Go Experience UX

Op dit moment is niet bekend wanneer Samsung de Galaxy J2 uitbrengt, en of dit inderdaad de definitieve naam wordt van het toestel. Eerder werd al wel duidelijk dat dit Android Go-apparaat ook binnen de Europese markt wordt getest.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel