Samsung rolt beveiligingsupdate januari uit voor verschillende toestellen

De maandelijkse beveiligingsupdate voor verschillende Samsung smartphones wordt weer uitgerold. De update voor januari wordt vanaf nu verspreid onder zeven zogenoemde vlaggenschip-toestellen. Met de update moeten lekken en problemen rondom de beveiliging gedicht worden.

Samsung beveiligingsupdate januari

In de laatste dagen van januari is Samsung begonnen met het verspreiden van de januari beveiligingsupdate voor zeven Samsung toestellen. Iedere maand brengen onder andere Google en Samsung een update uit voor hun belangrijke toestellen zodat de kans op een lek in de beveiliging tot een minimum beperkt wordt. Deze maatregel kwam nadat vrijwel alle smartphones met Android kwetsbaar bleken te zijn voor het zogenoemde Stagefright-lek.

Samsung Galaxy S6 menu

De changelog van de update met de veranderingen wordt niet openbaar gemaakt. Dit zou hackers kunnen helpen met het proberen om het lek te misbruiken voordat daadwerkelijk de update de toestellen bereikt. De beveiligingsupdate voor januari wordt uitgebracht voor de Samsung Galaxy S5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy Note 4, Galaxy S6 Active en Galaxy Note 5.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel