Samsung gaat bijna al haar apps uitbrengen voor Apple iOS

Samsung gaat een deel van haar eigen applicaties uitbrengen voor Apple iOS. Apps als S Health en apps voor de Samsung Gear S2 zullen dus binnenkort ook te gebruiken zijn op de Apple iPhone. Samsung is niet de eerste die eigen apps uitbrengt voor een ander platform.

Samsung apps voor iOS

Na Google zal later dit jaar ook Samsung een aantal van haar apps uitbrengen voor Apple iOS. Dankzij de ondersteuning van de Samsung Gear S2 voor iOS zullen verschillende applicaties die hierbij handig zijn ook voor de iPhone beschikbaar komen. Eerder bracht Google al een aantal apps naar iOS om zo gebruikers kennis te laten maken met de Google-apps. Denk hierbij aan Chrome, Foto’s, Drive en Maps.

Samsung Galaxy S6 Smart Health

Welke Samsung-apps er precies uitgebracht zullen gaan worden is nog niet met alle zekerheid te zeggen. Naar verwachting zal het in ieder geval gaan om S Health, de bewegings-app van Samsung; maar ook Gear Fit Manager. Daarnaast zou Samsung bezig zijn met het ontwikkelen van een Smart Camera-app voor iOS. Hiermee kunnen gebruikers slimme camera’s bedienen en ook foto’s en video’s kopiëren en de aangesloten tablet of smartphone als zoeker gebruiken. Ook verschillende apps voor de Samsung Galaxy View zullen we op iOS gaan tegenkomen.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel