Samsung rolt beveiligingsupdate juli 2017 uit voor Galaxy S7- en Galaxy S6-serie

Voor de Samsung Galaxy S6- en S7-serie is Samsung begonnen met het uitrollen van een nieuwe security-patch. De beveiligingsupdate juli 2017 staat klaar voor de Galaxy S6 en S6 Edge (Plus). Daarnaast is de update er ook voor de S7 en S7 Edge. We zetten de details op een rij.

Galaxy S6 en S7: beveiligingsupdate juli

Bezitters van de smartphones uit de Galaxy S6- en Galaxy S7-serie kunnen een nieuwe update verwachten. Voor de toestellen staat beveiligingsupdate juli 2017 klaar. De update wordt OTA, dus via het toestel, uitgerold. Voor de unbranded Galaxy S7 en S7 Edge is de update al beschikbaar. De update komt daarnaast vanaf nu ook voor de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 Edge Plus.

De unbranded Galaxy S6 Edge is als eerst in ons land aan de beurt, samen met de Galaxy S6 Edge Plus met Vodafone-branding. In de komende dagen worden de andere varianten en de S6 voorzien van de update. Eerder werd de update ook al vrijgegeven voor de Galaxy S8-serie.

Galaxy S6 Galaxy S7 beveiligingsupdate juli 2017

Zodra de update voor jouw toestel beschikbaar is krijg je hiervan een melding op je telefoon. We raden je aan de update via een WiFi-verbinding te downloaden, vanwege de grootte van de nieuwe software. Je kunt eventueel bij Instellingen > over het toestel > software-update handmatig controleren of de update al beschikbaar is voor jouw toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel