Samsung bezig met Android 7.1 voor eerste toestellen, en 7.0 voor Galaxy A (2017)

Samsung is bezig met de ontwikkeling van de update naar Android 7.1 Nougat voor diverse toestellen. De Samsung Galaxy S8 zal in eerste instantie geleverd worden met Android 7.0, zo is de verwachting, maar de update naar Android 7.1 Nougat zou niet lang op zich moeten wachten. Ook is Samsung bezig met de ontwikkeling van Android 7.0 voor de Galaxy A-serie.

Android 7.0/7.1 Nougat voor Samsung Galaxy

De Koreaanse fabrikant is bezig met het ontwikkelen van Android 7.1 Nougat voor de eerste smartphones. Vermoedelijk zal de update als eerst beschikbaar komen voor de Samsung Galaxy S8. Het is niet duidelijk of de smartphone ook bij release eind deze maand al direct geleverd wordt met Android 7.1. Op dit moment gaan we er vanuit dat de S8 gewoon met Android 7.0 geleverd wordt.

Wel is Samsung nu bezig met de ontwikkeling van de nieuwe Android-versie voor verschillende toestellen. De informatie hierover is afkomstig uit nieuw verschenen updates voor apps als Samsung Health en Game Tuner. Deze werken op Android 7.1 toestellen van Samsung. De update wordt ook verwacht voor onder andere de Galaxy S7-serie. In Nederland moeten in ieder geval veel S6-bezitters nog wachten op de update naar Nougat.

Galaxy A-serie

Ook de update naar Android 7.0 Nougat voor de Galaxy A-serie wordt binnenkort verwacht. In januari doken al wel de berichten op dat voor de A-serie (2016) de update werd getest. Nu is ook de eerste aanwijzing gevonden dat de update getest wordt voor de Galaxy A (2017) versies. Wanneer deze update uitgerold wordt is helaas nog niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel