Samsung laat je nu officieel Bixby knop uitschakelen zonder extra app

Voor het uitschakelen van de Samsung Bixby knop kwam enige tijd geleden een hulp applicatie uit van een ontwikkelaar. Deze applicatie is niet langer nodig na een recente update van de Bixby applicatie door Samsung.

Samsung Bixby knop uitschakelen

Met de nieuwe update voor Bixby kunnen gebruikers die dat wensen de knop uitschakelen, op die manier zal het Bixby scherm niet meer getoond worden. Het is echter nog niet mogelijk om de knop toe te wijzen aan een andere applicatie. In Bixby Home kun je via het tandwiel-icoon bij de instellingen van de applicatie komen.

Samsung Galaxy S8+ Bixby

In de Instellingen van Bixby Home is vervolgens een optie te zien voor het uitschakelen van de Bixby knop aan de zijkant van je Samsung-smartphone. Wil je Bixby Home toch weer gaan gebruiken en heb je Bixby Voice, het spraakgestuurde onderdeel van Bixby, nog niet uitgeschakeld dan kun je de knop lang ingedrukt houden. Hiermee krijg je Bixby Home ook weer terug.

Heb je Bixby Voice ook uitgeschakeld en wil je Bixby weer gaan gebruiken, dan moet je meer moeite doen. Via de instellingen van je smartphone kun je naar het onderdeel Apps gaan, hier selecteer je de Bixby applicatie en zie je de mogelijkheid tot het openen van de app instellingen. Schakel vervolgens Bixby weer in bij de instellingen van de Bixby app.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel