Samsung E-mail app vanaf nu in de Play Store te vinden

Samsung heeft haar eigen Samsung E-mail app uitgebracht in de Google Play Store. Hierdoor is het makkelijker voor de ontwikkelaar om de app te voorzien van updates. 

Samsung e-mail app

De e-mail app van Samsung is door de fabrikant in de Play Store gezet. Hierdoor wordt het voor Samsung makkelijker om updates uit te brengen voor de systeem-app die meegeleverd wordt op de Galaxy-smartphones. Voorheen moest de app bijgewerkt worden middels een firmware-update voor het toestel zelf. Dit maakt het zowel voor Samsung als voor de gebruikers minder omslachtig.

De Samsung E-mail app laat je verschillende accounts toevoegen. Hiervoor kun je gebruik maken van POP3 en IMAP. Tevens is er Exchange ActiveSync voor synchronisatie van je (zakelijke) mail, kalender, contacten en taken.

Via onderstaande button kan je de applicatie Samsung Email downloaden uit de Google Play Store. Hiervoor dien je wel in het bezit te zijn van een Samsung Galaxy-toestel. Daarnaast is het goed om te weten dat de app alleen werkt op toestellen met Android 7.0 Nougat.

Samsung Email
Samsung Email
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel