Samsung lanceert Focus: nieuwe all-in-one productiviteits-app (+ APK)

Samsung heeft een uitgebreide productiviteits-app uitgebracht voor Android. Het gaat om de app Samsung Focus en deze doet erg denken aan de app BlackBerry Hub. Je agenda, contacten, taken, memo’s en meer zijn allemaal in deze app te vinden.

Samsung Focus

Samsung heeft de app Focus uitgebracht. Met deze applicatie biedt het bedrijf een applicatie aan waarin productiviteit centraal staat. Op één plek vind je je agenda-items, contactpersonen, e-mails, notities, taken en verschillende andere onderdelen. Op het startscherm van Samsung Focus vind je net als bij Google Now de onderdelen in chronologische volgorde als kaarten.

Exchange

Voor de zakelijke gebruikers heeft Samsung ondersteuning voor Exchange toegevoegd. Tevens biedt Samsung Focus Direct Push aan voor ActiveSync-accounts. Ook is er een uitgebreide zoekfunctie. Je kunt ook gebruik maken van ‘Conference Call’ zoals Cisco Webex.

Naast Exchange kan je ook de diensten Gmail, Office 365 en Hotmail koppelen aan de applicatie. De data wordt samengebundeld en uit de mailaccounts gehaald. Er is dus geen cloud-synchronisatie aanwezig. Samsung benadrukt dat het hierdoor ook geen toegang heeft tot je data.

Downloaden

Samsung Focus is weliswaar in de Google Play Store te vinden, de app is nog niet officieel in Nederland en België beschikbaar. Wel is er de APK waardoor je Focus gewoon kunt gebruiken. Echter is de app alleen geschikt voor Samsung-toestellen met Android 6.0.1 Marshmallow en hoger.

Samsung Focus
Samsung Focus
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel