Nieuwe Samsung Galaxy A (2016) serie schittert in eerste commercial

Samsung trapt in 2016 af met de nieuwe Samsung Galaxy A-serie. De Samsung Galaxy A (2016) reeks bestaat uit de Galaxy A3 en Galaxy A5. In verschillende andere landen komen daar nog twee toestellen bij. De nieuwe Galaxy A-toestellen schitteren nu in een commercial die verschillende aspecten uitlicht van de metalen smartphones.

Samsung Galaxy A (2016) commercial

Samsung laat in een nieuwe commercial de Galaxy A (2016) lijn zien die in januari in Nederland uitgebracht zal gaan worden. Deze lijn bestaat uit premium-smartphones in het midden-segment. De Samsung Galaxy A3 (2016) en Samsung Galaxy A5 (2016) zullen we in ieder geval in Nederland en België gaan zien. In verschillende landen komen ook de Samsung Galaxy A7 (2016) en Samsung Galaxy A9.

De nieuwe reeks Samsung Galaxy A-toestellen moeten nog een nog meer premium-uitstraling hebben. De toestellen hebben alles in huis voor een goede smartphone en ook de specificaties stellen niet teleur. Mocht je na het zien van de video nog meer interesse hebben; dan vind je op onze onderstaande toestel-pagina’s alle informatie over de Samsung Galaxy A (2016). Daar vind je alle specificaties, prijzen en het gerelateerde nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel