Samsung Galaxy A9 aangekondigd met 6,0-inch display en enorme accu

Samsung heeft in China de Samsung Galaxy A9 aangekondigd. De metalen smartphone is vormgegeven met een premium-design en heeft een gigantische accu aan boord. Daarnaast is niet alleen de accu groot, ook het scherm van de Samsung Galaxy A9 mag er wezen; 6,0 inch meet het scherm.

Samsung Galaxy A9

Samsung heeft in China de Samsung Galaxy A9 aangekondigd. De smartphone wordt geplaatst in het mid-end segment met een metalen, premium design. Het toestel heeft een 6,0 inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Daarnaast is er naast het grote scherm ook de enorme accu van 4000 mAh. Tot zover de meest opvallende, krachtige specificaties.

Samsung Galaxy A9

Voor de rest beschikt de Samsung Galaxy A9 over een 13 megapixel camera, een 8 megapixel front-camera, en een Snapdragon 652 quad-core processor met een rekenkracht van 1,8 GHz (dezelfde processor als de Snapdragon 620 die vorige week de andere naam, 652, kreeg). De Galaxy A9 heeft verder 3GB aan RAM-geheugen aan boord, 32GB intern geheugen wat uitbreidbaar is met een geheugenkaart en versie 5.1.1 Lollipop van Android.

Samsung Galaxy A9

Binnen enkele weken zal het toestel al beschikbaar zijn op de Chinese markt. Een komst van de Samsung Galaxy A9 naar Europa is onbekend. Bronnen melden een prijs van 2999 Yuan, wat omgerekend circa 425 euro is. Wanneer er meer bekend is over de Samsung Galaxy A9 naar Nederland, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Samsung Galaxy A (2016)

De Samsung Galaxy A-serie is de premium mid-end serie van Samsung. Eerder kondigde Samsung de Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016) aan, waarover je via onderstaande buttons meer over te weten kunt komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel