Samsung Galaxy A8 specificaties en hands-on video verschijnen online

De Samsung Galaxy A8 zit er aan te komen, nog voordat het toestel officieel is aangekondigd verscheen een hands-on video op het internet. In deze video komen onder andere de specificaties en het uiterlijk van Samsung’s nieuwe smartphone aan bod.

Samsung Galaxy A8

De A-serie is een nieuwe lijn smartphones die Samsung vorig jaar introduceerde. In deze vernieuwde lijn zijn de Galaxy A5 en A7 te vinden, maar ook de Samsung Galaxy A3 die wij aan een test hebben onderworpen. De Samsung Galaxy A8 wordt de nieuwste telg in de Galaxy A-serie. Op Twitter verscheen onderstaande afbeelding waarin duidelijke specificaties worden getoond over de Galaxy A8.

De Galaxy A8 krijgt een 5.7 inch AMOLED-display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Onder de motorkap van deze smartphone is een Qualcomm Snapdragon 615 processor te vinden. Ook is het toestel uitgerust met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Voor smartphone-fotografen is het toestel uitgerust met een 16 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Wat opvalt is de accu met een capaciteit van 3050 mAh, dat is meer dan de Samsung Galaxy S6 heeft.

In onderstaande hands-on video kun je de Samsung Galaxy A8 bekijken.

Wanneer de Samsung Galaxy A8 officieel aangekondigd zal worden is nog niet bekend, maar dit zou op zeer korte termijn kunnen gebeuren!

Via: Mobiflip

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel