‘Samsung Galaxy A11 komt met Android 10 en 32GB opslagruimte’

Er zijn nieuwe berichten opgedoken over een nieuwe instapper-smartphone van Samsung. Het gaat om een opvolger voor de Galaxy A10, welke de niet geheel verrassende naam Galaxy A11 zal dragen.

Details over Galaxy A11

Er gaan al enige tijd berichten rond over een nieuwe lichting Galaxy A-smartphones van Samsung. Eén van deze toestellen zal de Galaxy A11 zijn. Het toestel zal hierbij de Galaxy A10 opvolgen; een smartphone welke uitgebracht werd in het betaalbare segment. Over deze smartphone komen we nu wat meer te weten.

Samsung Galaxy A10s header

De Galaxy A10s

De Samsung Galaxy A11 zal volgens de geruchten geleverd worden met Android 10. Uiteraard zal Samsung hierover de nieuwe skin meeleveren; One UI. Naar verwachting krijgt het toestel echt de basismogelijkheden, net zoals we dat zagen bij de A10. Wel is er een mogelijkheid dat Samsung de Galaxy A11 voorziet van een dual-camera; iets wat we wel vaker zien in het betaalbare segment. Samsung deed dit eerder al bij de Galaxy A10s, een familielid uit de A10-serie.

Verder weet de bron te melden dat de Galaxy A11 geleverd zal worden met 32GB aan opslagruimte. Ook zou de telefoon uitkomen in de kleuren zwart en wit. Helaas ontbreken verder nog gegevens over de telefoon, maar zodra meer te melden is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel