Samsung Galaxy A5 (2016) ontvangt Android 7.0 Nougat update in Nederland

Samsung is begonnen met het verspreiden van de Android 7.0 Nougat update voor de Galaxy A5 uit 2016. De update brengt verschillende verbeteringen met zich mee, waaronder het snel reageren op berichten, een nieuwe interface en nog veel meer. De update is vanaf nu beschikbaar in Nederland.

Galaxy A5 (2016): Nougat update

De update naar Android 7.0 Nougat wordt vanaf nu uitgerold naar gebruikers van de Samsung Galaxy A5 (2016) in Nederland. De geliefde smartphone uit de A-serie werd op de markt gebracht met Android 5.1 Lollipop en worden vanaf Marshmallow nu bijgewerkt naar Nougat.

Samsung Galaxy A5 (2016)
Samsung Galaxy A5 (2016)

Met de komst van Android 7.0 Nougat zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je dankzij Multi-Window twee apps tegelijkertijd open hebben staan, is het accuverbruik met Deze verbeterd, zien notificaties er beter uit en kun je sneller op berichten reageren dankzij Direct Reply. Daarnaast zijn er ook optimalisaties in de prestaties door Google doorgevoerd zodat het nog beter allemaal moet werken.

Vanaf nu wordt de update uitgebracht en je krijgt hiervan een melding op je telefoon als de update voor jouw toestel beschikbaar is. Omdat de update zo’n 950MB groot is, raden we je aan de update via WiFi te downloaden. Bij het updaten gaan geen gegevens verloren. We verwachten dat de update binnenkort ook voor de Samsung Galaxy A3 (2016) verschijnt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel